Werken bij Dental220

Mondhygiënist m/v

Per 1 december 2021 zijn wij op zoek naar een mondhygiënist om ons team op de lange termijn te komen versterken. Wij zijn op zoek naar een echte teamplayer met een positieve instelling en een flexibele, gedreven werkhouding. Eventuele uitbreiding van het aantal uren is mogelijk op termijn.

Functieomschrijving:

– wij zoeken op dit moment iemand voor 2 dagen op de woensdag en vrijdag evt zijn donderdag middag/avond of de zaterdag ook bespreekbaar. Uren in overleg

Er wordt nu gewerkt volgens de GBT methode met EMS apparatuur. Werkzaamheden kunnen naar wens worden ingericht

Wij hebben een trouw en gevarieerd patiënten bestand. De agenda’s zijn op de moment meer dan gevuld.

Vereisten:
– Je hebt je HBO opleiding mondzorgkunde afgerond of zit in het 4e jaar – Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift – Kennis van de Engelse taal is een pré – Je bent communicatief vaardig en sociaal – Je bent een echte teamplayer met een goede werkmentaliteit. Soort dienstverband: zelfstandig/loondienst.
Wat wij bieden:
– salaris volgens KNMT richtlijn + vakantiegeld, pensioenopbouw en reiskostenvergoeding of percentage van de omzet bij ZZP dienstverband.
– werken met een ervaren team, in een moderne, dynamische praktijk
– volle agenda’s

 

Voor meer info zie: ww.dental220.nl Heb je interesse? Stuur dan je CV (liefst met foto) en motivatiebrief naar: dental220@hotmail.com